Impuls Tiana

L’Ajuntament de Tiana assoleix un compliment de resolució del 98% de les incidències amb attend® Council

Tiana es un municipi de la comarca del maresme, proper a l’àrea metropolitana  de Barcelona, amb un cens d’uns 8.500 habitants.

Ara fa poc mes d’una any, el desembre del 2015, l’Ajuntament de Tiana va implantar attend® Council per la gestió del Serveis de les brigades municipals i les subcontracta. Tiana es un municipi pioner en la recollida de residus a domicili.

Tot just ha finalitzat el 2016, i l’anàlisi és prou satisfactori. Els Serveis municipals han gestionat 4.700 incidències i prop de 1.000 peticions, amb un nivell de resolució del 98%. Cal ressaltar que el 70% s’han resolt en un termini inferior a 5 dies, però el 45% en el mateix dia.

Els Serveis on més esforç s’ha requerit de les brigades i subcontracta són la Recollida de Residus a domicili (54%) i Via Publica (12%); i tot seguit la resta de serveis de Edificis Municipals, Neteja Viaria / Edificis, Actes Entitats / Festes, Jardineria, Enllumenat.

Un molt bon balanç per els serveis tècnics i la confiança en les noves tecnologies, com attend® Council, per la millora continua i la qualitat del servei municipal.