Salou disposa d’una nova aplicació per a mòbils que permet enviar qualsevol tipus d’incidència a la via pública junt amb una imatge i la geolocalització de la mateixa. 

Es tracta de l’APP ‘Cuida Salou’ que han implantat des de la regidoria de Noves Tecnologies i Qualitat amb el software attend® Council per tal de millorar els canals ciutadans de comunicació de les deficiències que els ciutadans detecten.

L’App que està disponible per IOS , Android i també via web. té un disseny senzill i és de fàcil utilització. Ofereix múltiples tipus d’incidència per comunicar, connectades directament al servei responsable de resoldre-la. Una vegada el ciutadà ha informat de la incidència rep la confirmació de recepció. Quan està resolta la incidència es comunica al ciutadà en un missatge informatiu. L’aplicació també permet fer el seguiment de la incidència en temps real, enviar un missatge per ampliar la informació o consultar l’historial d’incidències enviades.

Segons va informar en roda de premsa l’alcalde de Salou, Pere Granados i el regidor de Noves Tecnologies, Jesús Barragán, junt amb el cap de sistemes, Jesús Redón, l’aplicatiu ja fa més de mig any que està en funcionament però de manera interna per tal de posar a prova el circuit pel qual entra la incidència i se li dóna tràmit oportú. 

L’alcalde va assenyalar que “el nivell de manteniment de ciutat a Salou és bo però busquem l’excel·lència”, i “el que volem és que els ciutadans agafin aquesta eina i que la facin seva perquè és el veritable canal per comunicar-se de manera eficient i efectiva”.

 A continuació us deixem un vídeo de la televisió pública del Camp de Tarragona (TAC12.TV)

Font d’informació www.ajuntamentimpulsa.cat