Nou sistema de gestió d’incidències a la via pública

L’Ajuntament de Montgat va celebrar un nou acte dins del programa Montgat Eficient, per donar a conèixer el Nou sistema de comunicació i gestió d’incidències a la via publica del Consistori.

A l’acte van assistir 25 representants (alcaldes,regidors i tècnics) de 8 ajuntaments de la comarca i proximitats de Barcelona.

L’ Il·lustríssim alcalde Francesc Garcia, va fer la presentació de l’acte, on va destacar la importància d’incorporar les noves tecnologies en les activitats de l’ajuntament, com en aquest cas. en la gestió d’incidències des de dispositius mòbils.

A continuació, l’arquitecte tècnica municipal, Sra. Aitana Gutiérrez,va fer una exposició minuciosa dels factors que intervenen, i que cal gestionar,en el procés d’implantació del sistema de gestió d’incidències. Va concloure, compartint l’experiència d’aquests 6 mesos des de la implantació d’attend® COUNCIL & Mobile, fent una valoració molt positiva per els resultats immediats revertits en I’Àrea.

La presentació del projecte i la ‘demo’ del sistema va anar a càrrec del Sr. Ignasi Jiménez, director d’operacions d’attend®. Va ser enriquidor conèixer casos d’èxit i les experiències en altres ajuntaments,en el curs d’aquests mes de 15 anys.

L’acte va finalitzar amb un ‘networking’ molt actiu, on els assistents van compartir les seves problemàtiques i a l’hora l’interès en disposar d’eines per millorar la gestió de les incidències a la via publica.